A vágány mellett kérjük, vigyázzanak,
a CREDITEXPERT érkezik!

A PKE Pénzügyi Pont a továbbiakban (belföldön és külföldön is) Creditexpert néven szolgálja ki ügyfeleit.

Folyamatosan gyorsuló és változó világunkban egyre fontosabbak az időtálló értékek, illetve azok a fix pontok, melyekhez újra és újra visszatérhetünk!
A Creditexpert szeretne mindkettő egyszerre lenni ügyfelei számára, ezért kitaláltuk:

A jelenlegi magas infláció mellett keresed a lehetőségeket, amelyekkel minimalizálni tudod céged tartalékainak, megtakarításainak értékcsökkenését?

A Creditexpert és a HOLD Alapkezelő együttműködése révén rövid átfutási idő és egyszerű szerződéskötés mellett egyedi befektetési lehetőségeket nyújtunk a Te igényeidnek megfelelően, melyet kedvező kamatozású hitellel is kiegészíthetsz.

Kerüld ki az inflációt = megtakarításaidat fektesd be a HOLD-dal + operatív működésedhez pedig válassz kedvező hitelt a Creditexpert segítségével.

Ne „ülj” a cég tartalékain, használd ki a kedvező kamatkörnyezetet!

A HOLD több mint 25 éves fennállása óta idén immár hetedik alkalommal nyerte el Az Év Alapkezelője díjat, 2023-ban pedig Superbrands elismerést is kapott.

A HOLD befektetési alapok azoknak kedvező,

  • akik alacsony kockázat mellett a banki betéteknél magasabb hozamot szeretnének elérni,
  • akiknek nincs idejük kötvény-portfóliójuk kezelésére, a lejáratok meghosszabbítására.

Sok éves tapasztalattal rendelkező szakembereink segítő közreműködésével több ajánlat és alternatíva közül választhatod ki a legoptimálisabb megoldást.

Számoljuk ki együtt, miért éri meg a fenti javaslat. Takaríts meg pénzt és időt velünk, egyszerűen!

Növeld pénzügyi stabilitásod kedvező kamatozású faktoring finanszírozással!

Ha késve jutsz hozzá a bevételeidhez, a stabilitás elveszhet, a likviditásod csökkenhet, és enélkül a céged nem tud megbízhatóan teljesíteni, a megítélése csorbát szenvedhet.

Van megoldás! Faktoringgal folyamatossá teheted a cashflow-d, és leszállhatsz a pénzügyi hullámvasútról, most akciós kamattal!

Partnerünk, a MagNet Faktor további előnyt is biztosít céged számára, ugyanis a Creditexpert ügyfelei kedvezményesen vehetik igénybe a faktoring szolgáltatást. A BUBOR+0% akció keretében a szerződéskötéstől számított első 30 napban beküldött számlákra vonatkozóan nincsen kamatfelár.

Még spórolhatsz milliókat!

LAST MINUTE a Széchenyi Max+ hitelkonstrukciókban!

FIX 5 %-os finanszírozások, akár kezdő vállalkozásra is!

2023. június 6-ig érhetők el a Széchenyi Max+ termékek, amelyek alkalmasak az átmeneti likviditási nehézségek leküzdésére, hitelkiváltásra, lízingre, illetve beruházások finanszírozására is.

A kamattámogatásnak köszönhetően a piaci hitelekhez képest legalább 15 százalékponttal kedvezőbb a hitelek kamata (piaci hitelek jelenleg 20 % körüli változó kamatozással érhetőek el), ami 10 millió forintonként évente akár 1,5 millió Forint megtakarítás jelenthet.

Ne szalaszd el a lehetőséget, váltsd ki meglévő piaci hiteleid is!

Friss hírek!

A kormány legújabb döntése értelmében 2023. november 10. napjáig meghosszabbításra kerül az igénylések beadási határideje.

A Portfolióban is megjelentünk!

Mit tehet a hitelközvetítő akkor, amikor egy bank már nem tud segíteni?

A kis- és középvállalkozások alapvető működésének és fejlesztésének egyik legfontosabb feltétele a finanszírozás, amit gyakran valamilyen kkv-kra szabott hitel biztosít. A különböző hitelek az adott kereskedelmi banktól közvetlenül is igényelhetőek, illetve lehetőség van közvetett módon, úgynevezett pénzügyi vállalkozásokon keresztül is hitelfelvételre...