Ajánló partnereinknek

Legyen Ön is ajánló partnerünk!

Megéri velünk dolgozni, mert a ajánló partnereinket jutalékban részesítjük.
Amennyiben Ön is ismer olyan ügyfelet, akinek vállalkozásként vagy vállalatként a növekedéséhez, fejlődéséhez hitelre van szüksége, ismerjen meg minket és ajánlja a szakértelmünket. Szerződéses keretek között irányítsa hozzánk az ügyfelet és segítünk megoldani a problémáját!

1

Regisztráció

A regisztráció egyszerű, kényelmes, online és gyorsan elvégezhető. Adja meg a vállalkozása adatait, az ön elérhetőségeit és már kész is.

2

Ügyfél ajánlása

A HitelTér rendszerben pár alapinformáció megadását követően regisztrálhatja az ügyfelét. Ezt követően online nyomon követheti a folyamat alakulását.

3

A Creditexpert felveszi a kapcsolatot az Ön ügyfelével

Az ajánlás beérkezését követően munkanapokon 24 órán belül megkeressük ügyfelét, akinek részletes tájékoztatást adunk a finanszírozási lehetőségekről.

4

A finanszírozási igény kiszolgálása

Miután megtudtuk, miben segíthetünk, felvesszük a kapcsolatot banki partnereinkkel, és a teljes folyamatot kézben tartva mindenben támogatjuk az Ön ügyfelét.

5

Folyósítás

Állandó kapcsolatot tartunk az Ügyféllel és a bankkal is, segítünk a folyósítás feltételeinek megértésében, teljesítésében.

6

Ajánlói jutalék elszámolása

A folyamat az Ön Ügyfele számára ingyenes volt. Ezzel egyidejűleg a banki partner által számunkra fizetett szerzési jutalékot megosztjuk Önnel, amiről havonta elszámolást is küldünk Önnek.

Regisztráljon a HitelTérben!

A regisztrációt követően bárhonnan, bármilyen eszközön on-line nyomon követheti ügyfelei hiteligényének alakulását, állását, új hiteligénylő ügyfelet ajánlhat nekünk. A regisztráció és a rendszer használata teljesen díjmentes.

Regisztrálok!