Finanszírozások

Átmeneti likviditási problémákkal küzd?

Akár a vállalkozása kettő havi számlaforgalmának összegét is igénybe veheti folyószámlahitel formájában. A folyószámlahitel terhére az Ön vállalkozása határidőben kifizetheti költségszámláit, a munkabéreket, befizetheti adóit. A felhasznált hitelkeret pedig a beérkező jóváírásokból automatikusan feltöltődik és újra igénybe vehető.

Érdekel

Ingatlant, telephelyet vásárolna?

Miért fizetne az Ön vállalkozása bérleti díjat, ha annak az összegéből akár saját ingatlan vagy telephely vásárlását is finanszírozhatja? Nem csupán a legkedvezőbb finanszírozást találjuk meg az Ön vállalkozása számára, hanem szerződöttingatlanközvetítő partnereink a megfelelő ingatlant is felkutatják Önnek.

Érdekel

Projektfinanszírozásra van szüksége?

Egy konkrét projekthez (legyen szó értékesítési célú lakásépítés, irodaház vásárlása vagy építése, mezőgazdasági termelőprojektek létrehozása, napelemparkok építése, stb.) illő finanszírozás felkutatása és szakszerű menedzselése komoly szakértelmet igényel. Szerencsére Ön jó helyen jár!

Érdekel

Pályázatot nyert, de nincs elegendő önereje?

A pályázathoz szükséges önerőt is összehozzuk Önnek, mert nálunk több finanszírozó ajánlata közül is válogathat. Ha pályázni szeretne, partnereink útján a komplett pályázatot és az ahhoz kapcsolódó finanszírozást is menedzseljük Önnek.

Érdekel

Gépet, termelőeszközt 
szerez be? 

Gép- és termelőeszköz beszerzés esetén a vállalkozása igénye és lehetőségei alapján megtaláljuk Önnek a legmegfelelőbb beruházási hitelt vagy lízingkonstrukciót. Ipari, kereskedelmi, mezőgazdasági vállalkozások gép- és eszközbeszerzéseinek finanszírozását teljes körűen menedzseljük

Érdekel

Nagy összegű számláit hosszú fizetési határidővel egyenlíti ki?

A faktoring konstrukció szinte bármely iparágban beszállítói pozícióban lévő vállalkozás részére igénybe vehető, ahol az elvégzett munka / nyújtott szolgáltatás kiszámlázott, Vevő által elismert, de pénzügyileg még nem rendezett az ellenérték megfizetése, mivel a felek halasztott fizetésben állapodtak meg.

A Vevő pozícióban szerepelhetnek nagyvállalatok, közigazgatási szervek, egészségügyi intézmények, oktatási intézmények stb. A faktoring konstrukcióban a bank nem csupán megelőlegezi a Vevő által elismert, de pénzügyileg még nem rendezett ellenérték megfizetését, de nemfizetés esetén akár be is szedi Ön helyett. A Szállító részére rugalmas, könnyen hozzáférhető finanszírozást kínál.

Milyen előnyöket nyújt a faktoring?
  • nagyobb a pénz forgási sebessége – magasabb a jövedelemtermelő képessége;
  • vezethetőbbé teszi a likviditást;
  • könnyebbé válik a cash flow menedzselése;
  • lehetővé teszi a hosszabb fizetési határidők vállalását, ezzel javítva a versenyhelyzetet;
  • elsősorban a Vevő hitelképességét és a beszállítói kapcsolatot vizsgáljuk;
  • az értékesítéshez igazodó folyamatos finanszírozást jelent: a finanszírozás költségei nem terhelik tovább a vállalkozást, ha az eladások csökkennek, ugyanakkor az értékesítés bővüléséhez is rugalmasan alkalmazkodik;
  • egyedi, nagy összegű számlakövetelés finanszírozására is mód van;
  • a kintlévőségek szintje a lehető legkisebbre csökkenthető;
  • a társaság saját forrásai felszabadíthatók.
Érdekel

Finanszírozó partnereink