Blog

Minden, amiről szerintünk írni érdemes.

Mi történik épp az inflációval?

TOVÁBB

Baross Gábor Újraiparosítási Hitelprogram

Ingatlanvásárlásban, beruházásban gondolkodik? Növekedne a cége? Netán induló vállalkozása van? Itt egy profitábilis hitel-lehetőség!

TOVÁBB

Mit tehet a hitelközvetítő akkor, amikor egy bank már nem tud segíteni?

A kis- és középvállalkozások alapvető működésének és fejlesztésének egyik legfontosabb feltétele a finanszírozás, amit gyakran valamilyen kkv-kra szabott hitel biztosít. A különböző hitelek az adott kereskedelmi banktól közvetlenül is igényelhetőek, illetve lehetőség van közvetett módon, úgynevezett pénzügyi vállalkozásokon keresztül is hitelfelvételre.

TOVÁBB

A vágány mellett vigyázzanak, a CREDITEXPERT érkezik!

A PKE Pénzügyi Pont a továbbiakban (belföldön és külföldön is) Creditexpert néven szolgálja ki ügyfeleit.

TOVÁBB

Tíz hiba hitelfelvétel előtt

Mind többször találkozom olyan cégvezetőkkel, vállalkozókkal, akik az egyébként nagyon jól prosperáló cégüknek szeretnének hitelt intézni, de nagy meglepetésükre a bank mégsem ad nekik.

TOVÁBB

Kilenc bosszantó banki szokás

Legutóbb azt a 10 leggyakoribb hibát vettük sorra, amelyeket ügyfélként a hitelfelvétel előtt elkövethetsz. Az igazságosság jegyében most nézzünk 9 olyan bosszantó banki szokást, amitől én a falra mászom.

TOVÁBB

Széchenyi Mikrohitelek

Lassan végéhez közeledik a KAVOSZ által 2021. szeptemberében útjára indított Széchenyi Mikrohitel GO! konstrukció. Sikertörténet volt-e? Szerintem egyértelműen igen!

TOVÁBB